6. joulukuuta 2012

Ylennys

Itsenäisyyspäivä, jolloin meillä on aina syytä juhlaan.
Mutta eritoten tänä vuonna.


Koska mieheni sai ylennyksen!! ♥
Luutnantista tuli yliluutnantti.Uudet arvomerkit odottavat ompelijaansa.


Suuret onnittelut miehelleni, sekä kaikille muille tänä päivänä ylennyksen saaneille!

Vaikka Linnan juhlat ovat alkaneet televisiossa, niin me lähdemme juhlistamaan tätä ylennystä. Sekä tietenkin sitä, että tänä päivänä tulee kymmenen vuotta siitä kun mieheni oli kadettina Linnan juhlissa. ;o)

Oikein ihanaa Itsenäisyyspäivän illan jatkoa ihan kaikille!! 


Helene

6 kommenttia:

 1. Onnea ja menestystä miehellesi...
  tuli tuossa mieleen,että kaksi veljeäni on Kontiolahden varuskunnassa töissä...toinen korjausmiehenä ja toinen keittiössä "munkki"leipurina...joten varmalla olette joskus käyneet munkkikahveella sotkussa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieheni kiittää. :o) Kyllä olemme käyneet munkkikahveilla sotkussa! :o)))

   Poista
 2. Oi hienoa! Itse armeijatietoisena arvaan miten hienoa tuo on! :) Paljon onnea. Nyt vaan ompelemaan.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, välitän onnittelut miehelleni! Uudet kunniamerkit ovat jo paikoillaan. Mutta täytyy kyllä sanoa, että se 58:n kaulusmerkkien ompelu oli suoraan sanottuna helvetillistä!! :oD Yritin varmaan 10 kertaa ja JOKA AINOA kerta ne oli vinossa johonkin suuntaan. Kun kerran ajattelin, että nyt se on siinä niin mieheni mielestä se oli liian kaukana reunasta, joten....mieheni sai ihan itse, henkilökohtaisesti, ihan keskenään ommella merkkinsä paikoilleen!! :oD

   Ok, jos oltaisiin oltu kotona, olisin ensiksi kiinnittänyt ne merkit liimakankaalla ja sen jälkeen ommellut, niin se olisi onnistunut ja siitä olisi tullut tosi hyvä, mutta kun me ollaan nyt reissussa ja merkit oli saatava paikoilleen tämänpäiväistä tilaisuutta varten niin näihin vippaskonsteihin ei ollut mahdollisuutta.

   Tosin luulen, että kun pääsemme kotiin niin joudun ompelemaan ne vielä uudestaan, koska minun miehenihän ei ole (niinkuin kaikki ehkä tajuavatkin) mikään ompelija niin merkit eivät kestä yhtään sen lähempää tarkastelua!! :oD

   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥