24. joulukuuta 2012

Joulua meillä


Vaikka olenkin ollut töissä paljon niin tällaista olen kuitenkin kotona saanut aikaan. :o) Ei punaista...jotenkin en vain kaivannut sitä kotiin, koska töissä saa katsella sitä aika paljon. ;o)Ihan hirveästi en joulua kotiin laittanut, koska lähdimme jouluksi siskoni perheen luokse Saloon. 
Mielestäni joulukuusi ja muutamat joulukukat ovat tähän tilanteeseen oikein hyvä. Tämän verran olin laittanut joulua jo joulukuun puolivälissä, jolloin mieheni vanhemmat oli meillä käymässä. Lapsenvahteina, kun olimme mieheni kanssa pikkujouluissa. Silloin tuli puheeksi, että olen ennen joulua aika paljon töissä, johon anoppini tokaisi, että enhän minä sitten ehdi laittaa kotiin joulua OLLENKAAN!?! Ai eikö meillä ole joulua ollenkaan, kun meillä ei ole punaista ja tonttuja, mitä häh??? :oDKyllä joulukuusi olohuoneen nurkassa vain minusta on aika jouluista....meillä on nyt toista vuotta tämä valkoinen "joulunodotus kuusi". Tosin tänä vuonna tämä ihanan valkoinen kuusi sai jäädä meille ihan jouluksi asti. :o)Oikein ihanaa jouluaattoa teille kaikille!!
♥ ♥ ♥


Helene

2 kommenttia:

 1. Moi ja kiitokset joulukortista!

  Tuo valkea kuusi on aivan ihana! Ajattelin, että voisin ostaa sellaisen Viivin huoneeseen ensi jouluksi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaapa hyvä! "Vähän" on tämä vastaaminen kestänyt, mutta otin hieman lomaa blogista joulun aikaan. :oD

   Juu, olen itsekkin niin ihastunut tuohon valkoiseen kuuseen. :o) Voi Viivin huoneessa tuollainen näyttäisikin kyllä tosi tosi hyvältä....sit siihen sellaisia ihania vaaleanpunaisia koristeita jollaisia hypistelin Stockalla monen monta kertaa tänä vuonna, mutta kun ei ne meille sopinut tänä vuonna minnekkään niin jäivät hyllyyn. :oD

   Ihanaa alkanutta vuotta teille! ♥

   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥