23. marraskuuta 2012

Yhden kuvan verran vuoden takaisiin Prikaatin vuosipäivän tunnelmiin....ja revetkää naurusta!! :oD

Palaan siis vielä tämän yhden kuvan verran viime vuoden Prikaatin vuosipäivään. Tämä kuva on kaikessa järkyttävyydessään niin järkyttävän kamala, että tämä oli ihan pakko täällä julkaista!!

Juhlahan alkaa siten, että kättelemme ja tervehdimme Prikaatin johtohenkilöitä. Kättelen tässä (kummallisen mairea ilme kasvoillani....siis oikeesti, miten voi oikeasti saada naamansa tuollaiseen virneeseen ??!!) Prikaatin esikuntapäällikköä, everstiluutnantti Martti Koivulaa. Takanani on Pohjois-Karjalan Prikaatin komentaja, eversti Jari Kytölä puolisoineen.

Kuvan on ottanut Prikaatin tiedottaja, joka ystävällisesti lähetti tämän kuvan viime vuoden juhlan jälkeen mieheni sähköpostiin!! Josta minä sen sain vasta tällä viikolla. Mutta siis...tässä kuvassahan ei olisi oikesti mitään vikaa jos minä en katsoisi kameraan, minkä ihmeen takia minä katson kameraan???  Luulen hyvin vahvasti, että varsinainen kättely alkaa olla ohitse, jolloin olen jo siirtänyt katseeni poispäin käteltävästä, mutta en vielä irroittanut otetta kädestä, jolloin sillä samalla sekunnin sadasosalla tämä kuva on otettu...kiitos tästä!


 Kuva: Marko Jalkanen/Puolustusvoimat

Siis aivan
J-Ä-R-K-Y-T-T-Ä-V-Ä-Ä!!
:oD

Olenpa muuten vielä saanut oikein kuittailuja tästä kuvasta tyylin, että "Yleensähän sitä on tapana katsoa sitä käteltävää eikä kameraan, you know...", ai jaa, niinkös se on?! :oD

Mutta toisaalta, en edes muista, että milloin olisin nauranut näin makeasti kuin nyt, kun näin tämän kuvan aiemmin tällä viikolla. Tomaskin tuli katsomaan kuvaa tietokoneelta ja kysyi: "Minkätakia sinulla äiti on tuollainen ilme?" :oD Jaa'a, paha sanoa! :oD
Seuraavana aamuna näytin kuvan töissä työkavereille, ja hekin saivat nauraa vedet silmissä, joten haluan nyt jakaa tämän kaikestä järkyttävyydestään huolimatta herskyvän naurunaiheuttajan myös teille!

Tähän loppuun on laitettava hieman edustavampi kuva ko. juhlasta. Postauksen viime vuoden juhlasta voi lukea kokonaisuudessaan täältä.Katsotaan sitten mitä tänä vuonna tapahtuu! ;o)


Helene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥