24. lokakuuta 2012

Täällä taas...ja hieman joulutunnelmia

Heippa rallaa kaikille näin pitkän tauon jälkeen!! :o)

Tässähän on bloggaaminen jäänyt ihan kokonaan. Syystä, että olen nyt sitten taas jäänyt hetkeksi yksin lasten kanssa. Mieheni koulutus on sellaisessa vaiheessa, että hän on nyt sitten vaihteeksi viikot Lappeenrannassa. Mutta onneksi se on nyt vain joulukuun puoleenväliin saakka. Olenhan koko edellisen vuoden ollut pääasiassa yksin lasten kanssa mieheni ollessa silloin Helsingissä, mutta nyt vain sillä erotuksella, että minä käyn myös töissä, joten illat menevät lasten kanssa hyvinkin nopeasti ja sen jälkeen sohvan pohja television ääressä on tuntunut niiiiiin mukavalta paikalta!! :oD

Mutta pidemmittä puheitta....meillä oli töissä eilen kanta-asiakasilta, ja juuri ennen sen alkua napsin sieltä muutaman kuvan.

Ovella on ihanan syksyinen tunnelma kynttilöineen kaikkineen.


Eteisestä löytyy lisää ihania lyhtyjä yms. aiheeseen sopivaa. :o)Mutta kun myymälään astuu peremmälle....


IIIIIIIHANA JOULU!!!!!!Iiiiik, mitä kaikkia ihania jouluisia juttuja meillä onkaan! :o)


Tässähän on vain murto-osa siitä kaikesta ihanasta mitä meiltä töistä löytyy. Yritän napsia lisää muutamia tunnelmakuvia töiden lomassa.

Täällä on muuten myös sairastettu vesirokkoa ihan urakalla!! Muutama viikko sitten se oli Tomaksella ja nyt se on pikku Topiaksella. Se on kyllä ihan totta, että mitä nuorempana sen sairastaa, sitä helpommalla siitä pääsee. Topiaksen rokko on paljon lievempi kuin Tomaksella oli. Jo 6-vuotiaalla se on aika hankala. Mutta onneksi tämä jälkimmäinenkin on jo voiton puolella, ja kiitos miehelleni, että hän on ollut kotona tämän viikon, että itse olen voinut olla töissä. <3

Taidanpa seuraavaksi heti käydä seuraavan postauksen kimppuun ettei tällaisia taukoja pääse enää syntymään! :o)

Ihanaa illanjatkoa kaikille!!


Helene

6 kommenttia:

 1. Voi herttinen sentään, kyl sinulla on ihana työpaikka. Miten maltat olla ostamatta kaikkea tuota ihanuutta ;) Pitää kyllä tulla käymään kun sielläpäin liikkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi herttinen sentään, niin on!! :oD Sehän se ongelma tässä vähän meinaa olla, että se palkka menee aika suoraa tietä takaisin sinne mistä se on tullutkin!! :oD Tosin, ihme kyllä, mitään sisustusjuttuja ei ole hirveästi tullut ostettua....VIELÄ! Olen keskittynyt näin alkuun tähän vaate ja asuste puoleen enemmänkin, hih. Niistäkin voisin tehdä vähän juttua, niin ihania nekin on. :o)

   Tule ihmeessä käymään, ja muistathan sitten kertoa, että kuka olet! ;o)

   Poista
 2. Nuo Mailegin Nisset on ihania! Tekisi mieli ostaa yksi Nisse täksi jouluksi sohvalle istumaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Tosiaan, Nissestä tulisi oikein kiva sohvakaveri! :o)

   Poista
 3. en ole koskaan kommentoinut kenenkään blogiin vaikka niitä aktiivisesti jo useamman vuoden olen lueskellutkin.Tästä tuli vaan niin omat parin vuoden takaiset tunnelmat mieleen.Meillä mies valmistui vuosi sitten syksyllä samaisesta koulusta jota miehesi käy.meillä myös kaksi poikaa melko saman ikäiset kuin teidän.Elämä tuntui välillä niin älyttömän raskaalta ja kiireiseltä yksin lasten kanssa.Mutta reilu kaksi vuotta meni oikeastaan älyttömän nopeesti ja elämä palautuu normaaleihin uomiinsa.itse olin vielä hoitovapaalla kun oli lappeenrannan keikka joten muutimme koko perhe sinn emuutamaksi kuukaudeksi.Se oli ihan kiva seikkailu näin maalaisille:)tsemppiä sulle arjen pyörittämiseen ja kiitos kivasta blogista:)
  p.s. viimeinen puoli vuotta on melkeen kokonaan kotona gradun kirjottelua:)
  -Taija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Taija. Mukava kuulla, että pidät blogistani ja, että siellä toisella puolella on myös "kohtalotovereita". Tosi kiva, että päätit jättää kommentin, olen ihan otettu, että olen ensimmäinen, joka sen sinulta saa! :oD

   Hauska juttu kun muutitte hetkeksi sinne Lappeenrantaan, saa itsekin hieman vaihtelua elämää, ja varsinkin siihen hoitovapaaseen...been there, done that! ;oD

   Juu, meillä alkaa loppu häämöttämään tässä "viikot yksin lasten kanssa", koska eihän siihen ole enää kuin 5 viikkoa kun saadaan taas isi pysyvästi kotiin. :o) Ja tosiaan graduvapaa alkaa, siinä on vielä sekin hyvä puoli, että mun mies on ollut tosi ahkera ja jo melkein tehnyt gradunsa valmiiksi! :o)

   Mukavaa jatkoa myös teille! :o)


   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥