31. lokakuuta 2012

Iltapuku inspiraatioita

Taas alkaa olla SE aika vuodesta, jolloin on aika ryhtyä etsimään sopivaa iltapukua!! :o)))))
Pohjois-Karjalan Prikaatin vuosipäivän juhla on taas tulossa, ihanaa!! :o)))))

Minulla on huomenna varattu aika iltapuvun sovitukseen, ja kokosin tähän "muutaman" kuvan puvuista mitä esimerkiksi heidän huiman laajasta valikoimasta löytyy. Kaikki puvut eivät ole sellaisia mitä juuri tähän juhlaan edes harkitsisin, koska joukossa on myös lyhyitä pukuja, mutta katsokaanhan, näiden kuvien tunnelma on niin ihana, että pakkohan ne on tänne tallettaa. 

Valmistautukaa kunnon kuvapläjäykseen! :o) Näissä puvuissa on ihanat vaaleat puuteriset sävyt. Juuri sellainen olisi tällä kertaa hakusessa.

Näissä kuvissa hiukset ovat ihanan huolettomat, viimeistelevät tyylin täydellisesti. Pukujen sävyt juuri oikeanlaiset.Yllätys yllätys, erityisesti pidän näistä lettikampauksista. :o)
 Olen siis etsimässä itselleni vaaleaa pukua, joten myöskään valkoinen puku hääpuku mallistosta ei ole täysin poissuljettu. Olihan sen yksi vaihtoehdoista jo viime vuonna. Tosin sitten mahdollisesti valitsisin kapean puvun, ettei lopputulos olisi liian hääpukumainen. Tässä muutamia iiiiik ihanuuksia. :o))))))

 (Kuvat: www.jlmcouture.com)

Oikein jo jännittää mennä! Mitä pukuja pääseekään taas sovittelemaan, ja mikä valinnan vaikeus sitten on edessä. Olen niin innoissani! :o)))))

Minulla on siis huomenna vapaapäivä, joka jatkuu iltapukuostoksilta kynsihuoltoon. Huomenna on myös tilipäivä (Jeee!! :oD), joten voisi käydä myös hieman shoppailemassa muuta pikkukivaa, ja ehkäpä tuokio kahvikupposen ääressä kaiken keskellä kivassa kahvilassa voisi tehdä myös ihan hyvää. ;o)

Huippu päivä tiedossa siis!!

Palataan taas, toivottavasti yhtä iltapukua rikkaampana.....tai köyhempänä, miten sen nyt ottaa!! :oD

Nyt, hyvää yötä muruset!! <3


Helene6 kommenttia:

 1. Äkkiseltään itse pitäisin eniten tuosta tumman pinkistä pitkästä puvusta, jossa on se rypytetty kaistale selässä. Nuo vaaleat liiaksi hääpukumaisia.

  Toivottavsti löydät mieleisesi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tuo pinkki puku on tosi kiva, mutta itselleni siinä on hieman liian paljastava selkä...ts. kukaan ei varmasti halua nähdä minun paljasta selkää tuossa puvussa!! :oD

   Liikkeessähän oli myös paaaaljon muunlaisia pukuja ihan leveä helmaisiin tanssipukuihin asti, joten pähkäiltävää oli, mutta löysin kyllä mieleiseni puvun, mutta vielä en paljasta siitä sen enempää. ;o)

   Poista
 2. Voi ihanuus mitä pukuja olet blogannut.Aivan mieletön on lopulta valikoima noissa puvuissa, joissa muuten aika ihania leikkauksia.Malttamattomana tässä itse kukin odottaa "iltapukukuningattaren"-olotilaa,että pääsee pänttäytymään iltaa varten.Toivottavasti puku löytyy helposti,vaikka toisaalta jos puku ei helpolla löydykään niin pääsee sovittamaan useampia pukuja. Heh :) Onnea täydellisen puvun etsintään. Ja sittenpä nähdään taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, totta turiset! :o) Minä löysin kyllä ihanan puvun, mutta kiirehdihän sinä sinne puku ostoksille! Eihän juhlaan ole enää kuin kolme viikkoa!! Minusta jo tuntui, että minä olen jo niin myöhässä etsimässä pukua! :oD

   Tosi ihana nähdä taas pitkästä aikaa!! :o)

   Poista
 3. No jo on glamouria ;) verrattuna mun huomiseen päivään: 8-16 harjoittelua, sitten yksi esityksen pito ja lopuksi ilta huipentuu kirjallisiin koulujuttuihin. Tadaa! ;) Oon niin kade..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :oD Niin, ja varsinainen glamourhan on vielä edessä päin kun on varsinaisen juhlan aika!! :oD

   Meidän täytyy järjestää itsellemme tällaiset iltapuku kekkerit, että voidaan sitten yhdessä laittautua! ;o)

   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥