15. syyskuuta 2012

Pikkuviemisiä à la Helene by Country White

Tässä lupaamiani kuvia viemisiä. Aina on kiva viedä jotain pientä kun on menossa kyläilemään, varsikin sinne missä käy harvemmin. Kahvipaketti on mielestäni kovin tavallinen ja tylsä vieminen (ei sillä ettenkö sitä itse mielelläni vastaan ottaisi!! :oD), mutta itse tykkään viedä jotain muuta, pysyvämpää. Tällaiseen tarkoitukseen esim. servetit. kynttilät yms. "pikkukivat" sopivat oikein hyvin. 

(Ja miten helppoa tämä pikkuviemisten hankinta nykyään onkaan kun ne voi ostaa omalta työpaikalta! :oD)


Sitten kun nämä "pikkukivat" paketoi oikein kauniisti tulee lahjasta sievempi ja hienomman näköinen. Tykkään itse lahjojen paketoinnista tosi paljon, nimenomaan kun saan pakata lahjat kauniisti läpinäkyvään sellofaaniin.

Tämä vieminen meni tädilleni, ja se sisälsi ihanan ruusuiset Greengaten ruokaservetit ja pienen valkoisen metallisen sydämen, jonka voi ripustaa koristeeksi roikkumaan minne haluaa.  


Nämä tummemman sävyiset Greengaten servetit menivätkin sitten mieheni serkun perheelle. Servettien kanssa on pieni metallinen, valkoinen sydänkoukku.


Sellofaanipaketin teossa kivintä on sommitella tavarat oikeille kohdille. Sellofaani ympärille ja nauhan sommittelu ja ruusukkeen teko. Tarrat paikoilleen ja valmista tuli. 

Ihanaa pikkutarkkaa pikkupiiperrystä! :o)


Tähän mennessä töissä on saanut pakata muutamia lahjaksi meneviä juttuja pakettiin, mutta oikein jo odotan joulun aikaa juuri siksi, että lahjapaketteja saa tehdä silloin paaaaaaljon!! :o)


Oikein kivaa viikonlopun jatkoa kaikille! 

Itselläni se menee tällä kertaa kokonaan töissä. Mutta onni on, kun on sellainen työpaikka jossa ei työkään tunnu työltä! <3 <3 <3


Helene

2 kommenttia:

  1. Kylläpä on ihania ja tyylikkäitä paketteja, ottaisin kyllä ilolla vastaan tällaisen ja toki veisin myös mielelläni lahjaksikin näin upean paketin! Paketoitko itse nämä?

    VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥