30. heinäkuuta 2012

Muutto lähenee...jännittävää!

     Täällä on kovat pakkailutouhut menossa!! Olen saanut pakattua jo tosi paljon, mutta vielä on tekemistä jäljellä. Tuntuu siltä, että aivan kuin sitä tavaraa oikein sikiäisi jostakin kaappien kätköön sitä mukaa kun niitä laittaa pakettiin! :oD Eikä asiaa myöskään auta se, että sain päähäni, että huonekalut joiden maalaamista olen suunnitellut, on saatava maalattua yms. ennen kuin muutamme, että uudessa kodissa olisi kaikki heti valmista. :o) Niistä tulee juttua sitten vähän myöhemmin. Välillä on kotona sellainen kaaos pakattujen ja pakkaamattomien tavaroitten kanssa, että ihan hirvittää, joten jätetään sisustuskuvat yms. suosiolla uuteen kotiin. :oD


Me muutetaan tulevana viikonloppuna, mutta jo eilen lähti ihka ensimmäiset tavarat kohti uutta kotia samalla kun mieheni kävi olemassa yhden päivän koululla. Löysimme tosi kivan uuden kodin juuri sieltä mistä halusimmekin, mutta mehän ei oltu nähty asuntoa livenä vielä ollenkaan ennen tätä päivää kun mieheni kävi siellä ensimmäisen kerran. 


Aika epäreilua, että joudun itse odottamaan asunnon näkemistä vielä viikonloppuun, koska itse olettaisin, että juuri meistä kahdesta minua kiinnostaisi se hivenen enemmän!! :oD Mutta nyt mennään kuitenkin näin.

Taidan lähteä tästä taas puuhailemaan pakkailuja. Siitä ja ystävien luona kyläilystä ja siivoamisesta koostuu viikon ohjelma. 

Ai niin, nyt onkin aian mielettömän lämmintä!! Meillä on yli 30 astetta varjossa lämmintä ja aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta. Mukavia kelejä on ollut myös edellisinä päivinä, mutta mitäs minä olen tehnyt?? Pakannut ja maalannut sisällä!! Mutta kaikki taitaa olla sen arvoista.

Palataan!


Helene10 kommenttia:

 1. Huh, kyllä on vielä niin tuo oma muutto mielessä, että tsemppiä sinne, vaikka se välillä onkin rankkaa, niin kyllä se on myös palkitsevaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, onneksi ollaan täällä vanhan asunnon päässä jo tosi hyvällä mallilla, niinkuin tähän aikaan pitää jo ollakkin!! :oD Mutta joo, eihän tämä muuttaminen ole oikeasti mitään kaikista kivintä, mutta ihan samaa mieltä kanssasi (ainakin uskon niin), että lopputulos palkitsee kun pääsee uuteen kotiin ja siellä tavarat löytävät paikkansa.

   Poista
 2. Olen onnellinen, että ehdimme tutustua ja jäät elämään sydämeeni, vaikka elämä kuljettikin meidät ihan eri suuntiin. Kaikkea hyvää teille! Olen iloinen teistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Hanna, kiitos! Kyllä tuli tippa linssiin tätä lukiessa, ihana. Ihan samat sanat takaisin sinulle, ja ei anneta yhteyden katketa ihan kokonaan. Onneksi on edes nämä blogit! Kaikkea hyvää myös teille!! :o)

   Poista
 3. Iiiiik! Kylläpä nyt olette pistäneet tuulemaan! Odotan innolla uusia kuvia ja tunnelmia. Ostitteko asunnon vai vuokralleko muutatte? Monta huonetta tulee olemaan? Jee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuokralla ollaan nyt ainakin aluksi. Huoneita samanverran kuin nyt, mutta neliöitä reilusti enemmän, kerron kyllä täällä blogissa siitäkin sitten enemmän kunhan sinne pääsemme. (lue: en millään jaksaisi nyt ruveta kirjoittamaan enempää!! :oD ) Mutta tosi kivoja juttuja siellä on ja onhan se niin UUSI!! :o)

   Poista
 4. Uskomatonta että muutatte, jotenki ei tajua. Enää ei tuu kaupunkireissuja Joensuussa, ei Houkutuksessa istumista. Ei joululahjan vaihtamisia teidän kotiovella. hmm. vähän haikeeakin kieltämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano, mutta älä nyt ole huolissasi, ei me täältä maailmasta olla minnekkään häviämässä vaikka muutetaanki. Ja sitä paitsi, mehän asutaan sitten vielä lähempänäkin toisiamme, ja kyllä me varmaan Helsingin kokoisesta paikasta löydetään kahvittelu paikka! :oD Ja kyllä me varmasti tullaan käymään Joensuussakin. Ja minäkin sitten tulen käymään sinun luonasi kun mahdollista! :o)

   Poista
 5. Täällä odotetaan jo innolla blogin päivittymistä!! Miten teillä on muutto menny yms, kaikea ihanaa uudesta kodista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, blogin päivittäminen on tosiaan "hieman" venähtänyt, mutta ryhdyn kirjoittamaan uutta postausta just nyt!! :oD

   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥