11. toukokuuta 2012

Tyyli, joka uppoaa minuun täysillä

Viime aikoina MTV3:n Pientä Pintaremonttia- ohjelmassa on tehty aivan loistavia stailauksia myytäviin kohteisiin. Ohjelma on tällä hetkellä harmittavasti tauolla, mutta onneksi ohjelman nettisivuilla voi käydä katsastamassa suosikit aina uudestaan ja uudestaan.  Kaipaan ohjelmassa myös juontajan, Aleksi Sariolan nokkelia sanailuja. ;o)

Nämä kuvat kuvastavat todella hyvin minun omia mieltymyksiäni sisustuksessa tällä hetkellä. Todella onnistuneita, ja myös minua miellyttäviä stailauksia olisi paljon enemmänkin, mutta jotenkin kaikkien kohteiden kuvat eivät olleet aivan parhaimmasta kuvakulmasta, joten tässä vain muutamia.

Tämä keittiö näyttää mielestäni jopa aivan täydelliseltä! :oD Toki oma haavekeittiö on paljon isompi yms. mutta kyllä tämä vain on ihana. Ja kun näitä kuvia tähän valitsin niin huomasin, että olin valinnut sinne mieheni vanhempien työhuoneeseen aivan saman tapetin kuin mikä tässäkin on. Värikin on aivan sama! :o)


Tämä kuva on saman kohteen makuuhuoneesta. Pidän tämän tyylisistä tauluista todella paljon. 


Vieläkin samassa kohteessa, mutta olohuoneessa. Tämä on tyyliltään hieman pelkistetympi ja klassisempi, mutta sävymaailma on se joka iskee, eli ei oikeastaan minkään väristä! :oD


Sitten siirrytäänkin muualle. Nämä harmaan ja beigen (=greige) sävyt, sekä ylellinen tunnelma...love it!Tässä onkin sitten jo vähän enemmän väriä ja tummuutta, mutta tykkään. Punainen sopii tähän kyllä kuin nenä päähän, mutta itse kun tykkään siitä "ei minkään värisestä" niin vaihtaisin peiton, hmm...miten olisi vaikka kultainen?! :oD


Ja lopuksi kaksi helmeä. Oi nämä saavat minut kyllä huokailemaan. Lattia ei siis missään tapauksessa, mutta jos nyt ei katsota sitä. Tuollainen sähkötakka olisi kyllä aika kiva meilläkin, hih. :o)Näistä kuvista ja tunnelmista on hyvä siirtyä seuraamaan Suomen peliä!!


HeleneEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥