18. toukokuuta 2012

Hortensia ja uusi ruukku

Tänään kävimme Prismalla ruokaostoksilla ja mukaan tarttui myös ihana vaaleanpunainen hortensia. Täällä on yksi Suomen suurimmista Prismoista, niin on hyvin kätevää kun voi hypistellä kaikkea muutakin kivaa kauppareissulla, eikä pelkästään vain "tylsiä" ruokaostoksia. :oD Tosin Prismalle on niidenkin takia mukava mennä, koska sieltä kyllä yleensä löytää kaiken mitä haluaakin.

Pidän siitä, että kotona on aina tuoreita kukkia, eikä niitä ole koskaan liikaa! :oD Viime aikoina (aina tulppaanikaudesta lähtien) meillä on ollut pääasiassa leikkokukkia, mutta nyt halusin hieman pitkäaikaisemman kukan, ja heti kun tämän ihanuuden näin niin se oli jo saman tien ostoskärryissä! :o) Kotona se pääsi olohuoneen pöydälle.


Koska hortensia oli niin suuri, niin minulta ei löytynyt valmiiksi tarpeeksi suurta suojaruukkua, joten ostin sille sopivan ruukun. Minulla oli jo tällainen samanlainen ruukku kotona, mutta ostin sen nyt vain isompana. Ruukku on betonia ja siihen on kaiverrettu Love-teksti. Muita tekstejä oli ainakin hope, faith ja trust. Ruukun koko on 15 x 15 cm ja hintaa oli huimat 5,95€. Pienempi on kokoa 12 x 12 cm ja sen hinta oli 3,95€!


Voi olla, että näitä ruukkuja oli vielä yksi isompi koko, mutta en ole ihan varma. Tällä hetkellä pienimmät näyttivät olevan loppu, mutta varmasti niitä tulee vielä lisääkin, koska omani olen ostanut jo alkuvuodesta ja vieläkin näitä saa...jos siis kiinnostuit. :o) Ja tämä ei ollut mikään maksettu mainos. :oD Pidän vain itse paljon näistä ruukuista! 


Seuraavia postausaiheita onkin kertynyt mieleen jonkin verran, mutta haluaisin kuulla myös teiltä lukijoilta, että mitä te haluaisitte blogistani lukea ja nähdä, joten kertokaa vain rohkeasti! :o)

Mukavaa viikonlopun alkua kaikille!

Helene

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Tosi kaunis hortensia ja ruukku!
  Joo prismasta kyllä löytyy melkein mitä vaan, ja samassa prismassa asioin kuin sinäkin:)!

  Blogisi on tosi kiva ihan tälläisenään, eli sopivasti kaikkea mahdollista sisustuksesta perhe-elämään!

  Aurinkoista alkukesää Sinulle toivottelee

  Vakkarilukijasi Päivi

  VastaaPoista
 2. Kiitos Päivi, ja hyvä, olit ensimmäinen joka kommentoi sitä mitä haluatte blogista lukea! ;oD

  Ja törmäilemisiin Prismalla! ;o)

  VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥