20. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen ja muuta pulinaa.


Heippa kaikki, mites on teidän pyhät sujuneet? Me ollaan täällä minun vanhempieni luona ja meidän pääsiäinen on mennyt pääasiassa rentoutuessa.


Eilen kuitenkin kävimme pyörähtämässä kaupungilla, ja oli kyllä niin mukavaa. Oli oikeasti ihana päästä taas jonkinlaisen sivistyksen pariin, tai siltä ainakin tuntuu, koska jopa Joensuun ja Kajaanin välinen ero on niin huikea. Siinä missä Joensuu on kehittynyt viimeisen 15 vuoden aikana aivan hurjasti, niin Kajaani kyllä on jäänyt kehityksen kelkasta jo 20 vuotta sitten, eikä tunnelin päässä näy valoa! Voi hyvää päivää sentään! :oD


No mutta palataan tähän pääsiäiseen. Täällä Joensuussa ei ole oikeastaan enää luntakaan. (Kainuussa sitäkin vielä riittää....voi yökkö...) 
Hmmm....tämä postaus menee sitten näköjään täysin paatoksen puolelle!! :oD

Siis, en ole vielä pystynyt kotona ajattelemaankaan, että olisin laittanut narsisseja pihalle. Äitini sanoi, että hänellä on ollut jo melkein kuukauden!


Ja kohta kukkivat tulppaanitkin. :o)


En ole aikaisemmin kuvannutkaan tänne minun vanhaa leikkimökkiäni. :o))))) Nyt vain pari kuvaa, koska se on vielä talven jäljiltä, mutta tuli pieni sisustusinnostus tuolla, että tätähän voisi laittaa vähän uusiksi vaikkei se nyt missään huonossa kunnossa olekkaan. Mutta palatakseni vielä siihen kaupunkireissuun, tietää kyllä niin olevansa kotona kun joka kulman takana käveli vastaan joku tuttu! :o)


Oli niin ihana törmätä teihin Tiina, Maarit & Pekka, Jaana, Maima, Päivi, Heli ja sinä mukava J&J:n myyjä jonka nimeä en nyt muista. Ja myös teitä jos unohdan tästä nyt vielä jonkun nimen. :o)))) 

Meillä oli kyllä niin kivaa, että mieheni sanoikin, että tänne on kyllä päästävä nopeasti muuttamaan takaisin. No juu, minä olisin kyllä menossa sinne Helsinkiin....saa nähdä mistä sitä itsensä taas löytää! :oD

Ai niin, ja lupaan tämän päivän aikana vastaillaa kaikkiin kommentteihin mitä te ihanat olette minulle jättäneet ja suureksi kauhukseni huomasin myös, että minulle oli tullut muutama aivan ihana sähköposti. Okei, siinä ei siis ole mitään kauheaa, mutta se on, että ne on tullut vaikka kuinka kauan sitten, mutta en ole käynyt katsomassa niitä!!! Nöyrimmät pahoittelut, täytynee käydä tsekkaamassa nekin vähän useammin, kun ilmeisesti sitäkin tulee! :oD Vastailen piakkoin myös niihin.

Haleja,


Helene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥