7. helmikuuta 2014

Ystävän synttäreillä


Niinkuin jo eilen mainitsin, olin viime viikonloppuna ystäväni 40 v. synttäreillä Mikkelissä. Oli ihanaa päästä välillä pois Kainuusta ja nähdä taas pitkästä aikaa ihanaa ystävääni, jonka kanssa joskus asuttiin 4 vuotta seinänaapureina. Synttärijuhlat olivat hyvä paikka päästä testaamaan uutta kameraa erilaisia juttuja kuvaillen. 

Ystäväni pitää pinkistä tosi paljon ja juhlien alkajaisina olleessa kuoharilounaassa kuoharikin oli valittu pelkästään värin mukaan. Hyvä valinta, koska tämä oli tosi hyvää.


Lounaalla oli hyvä valikoima erilaisia Subeja. Kaikessa oli huomioitu päivänsankarin lempiväri. Siitä nyt ei ole kuvaa, mutta jopa roskapussitkin olivat vaaleanpunaisia ja ruusuntuoksuisia!! :oD


Kakku oli tosi kaunis ja maistui toooosi hyvälle, slurps.Lahja valikoitui töistä ystäväni värimieltymyksien mukaan. :o)Ihanan keväisen raikas kukkakimppu, jota kuvailin kameran testailu mielessä vaikka kuinka paljon. :o) Ihanat synttärit takana, joissa tapasin myös muita yhteisiä tuttujamme.
Onnea vielä kerran ihana P! 
♥ ♥ ♥


Helene

4 kommenttia:

 1. Synttärijuhlat näyttävät ja kuulostavat ihanilta!!! Herkullisen näköistä kakkua yms.
  Mukavaa viikonloppua Helen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tunnelma välittyi myös sinne toiselle puolelle! Mukavaa viikonloppua myös sinulle Sari. :o)

   Poista
 2. Teillä ollut taatusti kivat juhlat! Kerro myöhästyneet onnittelut ja terkkuja .... taitaa olla kyse yhteisestä tuttavastamme ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, meillä oli kivaa! :o) Kerron onnittelut ja terveiset eteenpäin. :o)))))

   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥