22. marraskuuta 2013

Omaa aikaa

Se olisi taas perjantai-ilta ja viikonloppu edessä. Tämä viikonloppu vietetään lasten kanssa keskenään. Mieheni lähti tiistaina leireilemään ja palaa takaisin ensiviikon torstaina. Toisaalta nämä leirien yms. ajat ovat välillä rankkoja, koska silloin täytyy huolehtia ja tehdä kaikki itse yksinään, mutta toisaalta nämä ovat myös aivan ihanaa aikaa kun iltaisin lasten mentyä nukkumaan saa viettää sitä ihan omaa aikaa. 


Saan katsoa televisiosta aina just sitä mitä haluan tai vain kääriytyä sohvan nurkkaan rauhassa lukemaan ihania sisustuslehtiä niinkuin tänä iltana aion tehdä. :o)))
Ei sillä ettenkö voisi katsoa esimerkiksi haluamaani leffaa silloinkin kun mieheni on kotona, mutta meidän leffamaku eroaa aikalailla toisistaan niin joskus on annettava myös mieheni päättää mitä katsotaan...sellaisena toiminta-räiskintä leffojen ystävänä hän ei aina pidä minun kepeän romanttisista valinnoista! :oDDD


Viime aikoina on ehtinyt kerääntyä lukemattomia sisustuslehtiä enemmänkin, mutta tänä-iltana aion keskittyä vain jouluisiin juttuihin ja saatanpa kaivella kaapin kätköistä myös aikaisempien vuosien joululehdet, jotta fiilistely olisi huipussaan. ;o)
Pakko oli ostaa tuo Lantliv kun Maalaisunelmaa ei ole enää!!


 Lexingtonin syysmalliston tyyny on päässyt joka kuvaan, koska se vaan on niin 
IHANA!!
♥ ♥ ♥


Ja mikä olisikaan parempaa joululehtien selailun seuraksi kuin ihana glögi. ♥

Näihin kuviin ja tunnelmiin...
Oikein hyvää viikonlopun alkua kaikille!


Helene

4 kommenttia:

 1. Mukavalta kuulostaa viikonloppusi. Itsekin kaivelin vanhoja joululehtiä esille ja kyllä niitä selatessa jouluinen olo tulee. Ihanan vaalea tuo teidän olohuone, tykkään tosi paljon!! Rauhaisaa viikonloppua sinne sinulle ja lapsille :) Taidanpa muutes liittyä lukijaksesi, että muistan vierailla täällä säännöllisesti. Käyhän sinäkin meillä kurkkimassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sari, kiva että tykkäät, ja tervetuloa lukijaksi! :o) Täytyy käydä vierailulla myös sinun luonasi. ;o)

   Poista
 2. Hei Helene :). Tuo teidän sohva taitaa olla Ikean Ektorppia. Minä olen niistä haaveillut jo pitkään, mitä tykkäät, onko päälliset helppo vaihtaa, pysyykö tyynyt hyvin kuosissaan ja Se tärkein, eli onko mukavat istua ja makoilla ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pia! :o) Juu, sohva on Ikean Ektorp. Tämä sohva on ollut meillä vajaan vuoden ja olen kyllä tykännyt siitä. Mutta onhan se totta, ettei 300€:lla saa 2000€:n sohvaa laadullisesti ja kyllä sen tässä huomaa, mutta ei tässä sohvassa varsinaisesti mitään vikaakaan ole. :o) Tosi selkeä vastaus! :oD Tyynyt pysyvät ihan hyvin kuosissaan ja kyllä päälliset ovat mielestäni helppo vaihtaa....tai siis kannattaa ehkä kysäistä Villeltä, koska hän ne oikeasti vaihtoi...minä vain katselin vierestä ja annoin ohjeita!! :oDDD Mut ei se hankalalta näyttänyt. :oD Kannattaa tosiaan ostaa samalla kahdet päälliset niin saa toiset vaihdettua sohvaan kun toiset on pesussa.

   Sohva on hyvä istua, sopii niin minun mittaiselle kuin Villellekkin. Tykkään myös makoilla siinä, uni tulee nopsaan. ;o)))) Nyt tässä harkitaan josko ostettaisiin toinen sohva vuodemekanismilla. :o)

   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥