6. lokakuuta 2013

Siivouspäivänä lastenhuoneesta


Älkää hätäilkö, en sentään sunnuntaita vietä siivotessa! :o) 
Nämä kuvat ovat perjantailta, jolloin oli sitäkin suurempi siivouspäivä. Vanhempani oli tulossa viikonlopuksi kylään joten koti kuntoon siis. 

Niin tosiaan, meidän remontti on aloitettu ja näin ensimmäiseksi meidän makuuhuone on työn alla. Sitä on sitten tehty oikein urakalla tämän viikon ajan ja siksi blogissakin on ollut hiljaista. On revitty tapettia irti seinistä, hiottu, revitty iän ikuisia verholautoja pois, on tasoitettu ja maalattu ja vielä on tehtävää jäljellä....hih. Mutta sen pitemmittä remonttisepustuksista sinne lastenhuoneeseen.


En olekkaan kuvannut yläkerrassa vielä ollenkaan, joten tässä teille pieni kurkistus poikien huoneeseen....kesken siivouksen, tai oikeastaan lakanan vaihdon. :o)


Rakastan koristetyynyjä, ja niitä täytyy olla paljon...myös poikien huoneessa. 


Harmaa lasten sänkyyn sopiva käännettävä päiväpeitto on Svaneforsin. Toisella puolella on tähtiä ja toinen puoli on raidallinen. Ei varmaan vaikea arvata kumpi puoli meillä on käytössä?! :o)


Me ostettiin töistä Tomakselle pieni koulupöytä (Englesson) ja työtuoliksi hieman persoonallisempi traktorituoli (Nordal). Olen kyllä niin ihastunut tuohon tuoliin ja onneksi myös käyttäjä pitää siitä! :o)))))


Lisää poikien huoneesta kunhan meidän "pientä pintaremonttia" pureutuu sinnekkin. :o)

Sunnuntain jatkoja!!


Helene

6 kommenttia:

  1. Ihana lastenhuone :) Traktorituoli on hauska!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo! :o) Juu, tykästyin traktorituoliin itsekin. Poikien huoneeseen sopii tosi hyvin.

      Poista
  2. Todella kaunis lastenhuone, ihana värimaailma! Sinulle on huomenna blogissani haaste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon SatuMaria, mutta tämän enempää sieltä ei nyt ole kuvia luvassa ennen kuin tapetit on saatu vaihdettua, hih...hiljaa hyvä tulee! :o) Kiitos myös haasteesta, täytyy käydä se sieltä etsiskelemässä kun tästä "huomisesta" on vierähtänyt jo aikaa! :oD

      Poista
  3. Ai miten ihania tekstiilejä!! Olin taasen unohtanut ihanaisen blogisi, pystyisitkö mitenkään lisäämään sivupalkkiin kohtaa josta voisi lisätä sähköpostiseurannan itselleen? Kivaa loppusyksyä :) Hei muistanko oikein, vaihdoit työpaikkaa, mutta muutitteko pois pk-seudulta? -t

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos T uisku! Täytyypä siis alkaa tutkailemaan blogiasetuksia josko saisin sellaisen sähköpostiseuranta jutun tänne lisättyä. ;o) Kiitos vinkistä.
      Melkein oikein muistit. :o) Muutimme pois pk-seudulta mieheni työn takia ja siinä samassa jouduin luopumaan omasta ihanasta työstäni, sitä en olisi siellä päin vaihtanut mihinkään. :o))))

      Ihanaa loppusyksyä myös sinulle!

      Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥