28. kesäkuuta 2013

Lexington tyyliä lapsille


Kun olen niin hullaantunut Lexingtonista, on meidän pojatkin saaneet siitä osansa. Koska Lexingtonilla ei ole lasten vaatteita, on sen tyylisiä vaatteita etsittävä muualta. 
Mielestäni onnistuin tehtävässä aika hyvin. :o) Suurin osa vaatteista on pikku Topiakselle, koska hänen vaatekaappinsa huusi tyhjyyttään kesäisistä vaatteista.




Tomaksen vaatekaappi täydentyi parilla t-paidalla ja tosi kivoilla tummansinisillä pellavahousuilla.





Topiakselle löysin aivan ihanat ohkaiset ankkurihousut.



Päiväpeitto, torkkupeitto ja tyynyt: Lexington
Tietenkin Country Whitesta

Vaatteet: Zara ja H&M

Olemme taas täällä kotiseudulla Pohjois-Karjalassa. Siitä syystä näin pian uudestaan, koska maanantai-iltana menemme juhlimaan viimeistä Pohjois-Karjalan Prikaatin perustamispäivän juhlaa.
Huomenna luvassa siis postausta juhlavaatteista jne. :o)

Huomisaamun ohjelmassa on kampaajalla käynti, ihanaaaaa! Edellisestä kerrasta on vierähtänyt jo tovi jos toinenkin, ihana saada taas tämä hiuspehko kuosiin! :oD Iltapäivällä pyörähdän kaupungilla pienellä shoppailukierroksella, kiva päivä tiedossa siis. :o)

Huomiseen!


Helene



6 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita! Entäs onko tyynyä vielä saatavilla vai onko vanhempaa mallistoa?
    Olipa kiva löytää tämä blogisi, kävinkin liikkeessä vasta tyynyostoksilla ja sain sinulta paljon apua ostopäätökseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Mussu, ja tervetuloa lukijaksi. :o) Voi vitsit kun mä en nyt yhtään osaa yhdistää, että kuka siellä kirjoittelee, mutta kiva kuulla, että minusta on ollut apua. :o)

      Tarkoittanet varmaan tätä "I´d rather stay in bed" -tyynyä. Se on kyllä Lexingtonin vanhempaa mallistoa, mutta meillä on sitä myymälässä vielä yksi kappale.

      Poista
    2. Olin varannut kaksi keltaista pikku tyynyä etukäteen ja ostin vielä 2 lexingtonia veneeseen. Ja espadrillos kengätkin taisin ostaa ja mitä vielä...Yritin silloin lähettää niitä tyynykuvia miehelle kännykästä, jotta hänkin olisi "saanut" osallistua valintaan ;) mutta hän ei saanut kuvia ja tein sitten päätöksen sinun kanssa :D En tiedä helpottiko tämä muistamistasi, teillä käy varmaan melkoinen kuhina, ja etenkin näin kesän aikaan. Mutta vielä me siellä törmätään, ja ilmoittaudun sitten kasvotusten, hih.
      Kiitos tiedosta, pitääkin soitella liikkeeseen jos tyyny on vielä tallessa, pakko saada :)

      Poista
    3. Aaa, joo, kyllä mä nyt muistan tuon tilanteen. Mä en nyt vain millään saa sun kasvoja mieleen, mutta aina kivat myyntitilanteet jää mieleen. :o)

      Voi olla, että mä muistan sut heti kun tulet seuraavan kerran, mutta kannattaa silti "ilmottautua"! :o)

      Tyyny asia onkin jo hoidossa. ;o)

      Poista
  2. Kaunita ja kivan näköisiä vaateita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos!
      Että pojille saa kaapillisen kivoja vaatteita, saa yleensä juosta monessa eri kaupassa ja yhdistellä keskenään sitä ja tätä. Nyt olen aivan yllättynyt esim. juuri tämän Zaran mallistosta, miten paljon sieltä löytyikään kivoja vaatteita pojille. Ei tarvitse kuin vain hieman täydentää muilla vaatteilla. :o)

      Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥