20. huhtikuuta 2013

Svaneforsilla


Olen aina hehkuttanut sitä, miten onnekas olen, kun minulla on niin ihana työ jne. jne. Työpäivät menevät aina kuin hujauksessa ja työni on tosi ihana, ihanassa paikassa jne. jne.
Mutta aika ajoin työpäivät ovat jotain aivan superia, niin huippuja ettei niitä paljon työksi voisi edes kutsua. Ne on niitä päiviä, jolloin käymme messuilla tai vierailemme tavarantoimittajien luona. Ja tämä kyseinen päivä sisälsi nämä molemmat!! :o)

Tämä päivä oli jo tammikuussa, mutta jutun teen vasta nyt, koska se on tällä hetkellä enemmän ajankohtainen ja voin sen teille esitellä. Vierailimme nimittäin Svaneforsilla katsasmassa heidän tämän kevään ja kesän mallistonsa. Sitä ennen vietimme päivän messukeskuksessa Forma-messuilla. Forma-messuilla näytteilleasettajina ovat kotimaiset tukkurit ja asiakkaina jälleenmyyjät. Messujen jälkeen suuntasimme Svaneforssin showroomiin, jonne oli järjestetty uuden malliston esittely....kaikkine viineineen ja ihanine salaatteineen ja ja ja, you know, tosi rankka työpäivä ja silleen! :oD


No niin, alkuun siis skumppalasi kouraan ja menoksi, ihastelemaan uusia juttuja. Svaneforsin parhautta ovat todella monipuoliset rullakapat, jotka ovatkin tällä hetkellä tosi tosi suosittuja. Alkuun romanttisia vaaleanpunaisia juttuja. :o)
Vallée De la Loire, 
ehdottomasti yksi suosituimmista kuoseista tänä keväänä. Tyynynpäällisen lisäksi sarjasta löytyy rullakappa ja sivuverhot.


Seuraavaksi turkoosia. 
Vaikka Svaneforsilla pääasiassa onkin vain sisustustekstiilejä, löytyy heidän valikoimistaan myös sisustustavaroita, jotka tukevat kokonaisuutta, kuten tässä maljakot ja tuikkukupit.
Sinistä ja valkoista, merellistä rannikkotyyliä.
Svaneforsin tekstiili mallisto on ihanan laaja, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Jostain kumman syystä itse ihastuin tähän rouheaan, industrial tyyliseen Amerikka teemaan. ;o)Ihania tähtiä. :o)Ja minä! :o)Ja meillä on niin mukavaa! 
Kuvassa minun lisäkseni ihana työkaverini Petra! 
Meillä molemmilla on kaulassa Lexingtonin huivit. Minulla on pienempi silkkihuivi ja Petralla pidempi tähtihuivi. Ja huom. Petralla on myös Lexingtonin silmälasit!! Kyllä minun Revlonin kristallit kalpenee näiden rinnalla. Ehkei ne juuri siksi ole minun päässä!! :oD


Tästä oli niin hyvä yhdessä jatkaa illan viettoa Helsingin yöhön!

Kiitos Svaneforsin edustajille, Riinalle ja hänen äidilleen! Oli huippu kivaa käydä teillä!! Nähdään taas!!! 
Ja kiitos tietenkin meidän ihanalla Ulla-pomolle, joka vie meitä tällaisiin paikkoihin!


Helene

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja noi kukkaruukut, wow! Siis mulla meni ihastella näitä kuvia pitkä tovi, ihana postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana SatuMaria!! Ihana kommentti. :o)))) Mukava kuulla, että pidit tästä jutusta. Meillä on noita kukkaruukkuja (jotka siis ovat kynttilälyhtyjä, mutta käyvät hyvin myös kukkaruukuiksi) myymälässä ja nettikaupastakin niitä saa:
   http://www.countrywhite.fi/product.asp?sua=1&lang=1&s=8146
   Samaisesta kategoriasta löytyy myös muita tässäkin postauksessa vilahdelleita juttuja. :o)

   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥