15. helmikuuta 2013

Lexington arvonta


Nyt koittaa vihdoin sen lupailemani arvonnan aika, ystävänpäivän kunniaksi, joka jo itseasiassa kääntyi seuraavan päivän puolelle! :o)

Kyseessähän on siis minun koko blogihistorian ensimmäinen arvonta, joten halusin arpoa teille jotain oikein kivaa.

Arvonta palkintona on 2 (kaksi) kappaletta Lexingtonin beige-valkoraidallisia mukeja!!

Alkuperäinen kuva Country White


Arvonnan säännöt ovat vanhat tutut jo monesta blogista.

Yhden arvan saat kun kommentoit tätä postausta ja kerrot hieman kommentissasi, että mistä olet löytänyt blogiini ja/tai mitä haluaisit täältä lukea, ja fiiliksiä blogista noin yleensä. Ruusut ja risut ovat tervetulleita. :o) Älkää ottako tätä turhan vakavasti, muutama sana riittää! :o)

Kaksi arpaa saat kun jätät kommentin ja olet blogini lukija, tai liityt sellaiseksi. :o)

Kolme arpaa saat kun jätät kommentin, olet blogini lukija ja linkität arvonnan blogissasi tai facebookissa. :o) Linkittämiseen voit käyttää yllä olevaa kuvaa.

Kerro kommentissasi kuinka monella arvalla olet mukana arvonnassa. Anonyymit muistakaa nimimerkki.

Arvonta alkaa heti ja päättyy perjantaina 22.2.2013, klo. 24.00.


Palkinnon tarjoaa Sisustusliike Country White.

Oikein paljon onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti!!

Helene

62 kommenttia:

  1. yhdellä arvalla mukana..sinulla on ihana blogi..olen ollu jonkin aikaa lukijasi..sisustus ideat työpaikaltasi on kivoja ja varsinkin uutuudet mm.lexington..sit vaate juttu oli kiva..oot taitava hiusten laittaja kuin parturissa käyny houstenlaiton jälkeen..-Johku-jonskuisokangas@hotmail.com.

    VastaaPoista
  2. Ihana lukea pirteää blogias <3 koitan jakaa tän myös faces eli kolmella olisin mukana :)

    VastaaPoista
  3. En muista yhtään, mistä olen blogisi bongannut. Todennäköisesti olen pomppinut blogista blogiin klikkailemalla etusivulla näkyneitä blogeja. Joka tapauksessa tykkään lueskella blogiasi, koska kirjoitat niin positiivisesti ja toisaalta ehkä avoimesti. Arvostan sitä, että haluat jakaa palan elämääsi täällä blogissa. Ja tuo innostus työtäsi kohtaan saa myös hyvälle mielelle :) Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  4. Kolmella arvalla mukana. Olen lukenut blogiasi ainakin vuoden ajan ja löysin blogiisi toisen blogin kautta, jota en enää muista. Sinulla on kauniita kuvia ja sopivasti tekstiä, joten jatka vaan kuvailua :) Pirtsakan kaunis blogi kaiken kaikkiaan :)

    VastaaPoista
  5. Osallistun kahdella arvalla. Löysin tänne muistaakseni blogilistan kautta (?) ja jäin lukijaksi, koska samantyylinen sisustusmaku viehättää. sisustuspostauksia siis lisää! :)

    VastaaPoista
  6. Iihana arvonta, oon mukana kahdella arvalla! Blogiasi oon lukenu varmasti ainakin vuoden päivät, tykkään kirjoitus- ja sisustustyylistäsi..country white -tyyli on niin mun juttu!:)

    VastaaPoista
  7. Kahdella arvalla mukana. Blogin nimi toi minut lukijaksi, koska kohtalon tovereita ollaan :)

    VastaaPoista
  8. Mukana kolmella arvalla. Toisen blogin kautta löysin tänne ja tykkään kovasti, kaikesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin nimi sai mut siellä toisen blogistin lukulistalla klikkaamaan, muistin tän Tiitun kommentista. Munkin miehellä on sama työnantaja. :)

      Poista
  9. Osallistun yhdellä arvalla, niin ihanat ovat nuo mukit! Muistaakseni löysin blogisi jonkin toisen blogin kautta. Olen lukenut blogiasi jo pitkään, tunnustuksenkin annoin blogillesi jo viime vuoden puolella, mutta en saanut silloin kommenttia läpi ja se sitten jäi. Välillä olen vähän laiska bloggaamaan ja blogi jää pitkäksi ajaksi.

    Sattui myös sellainen hassu juttu, että kaverini oli nähnyt minun blogini kautta kuvan kun olette ystäväsi kanssa Karjalan prikaatin juhlissa. Hän tunnisti kaverisi vanhaksi luokkakaverikseen

    Laura
    Villa Kesätuuli-blogista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, harmi, että tunnustus on jäänyt tulematta, mutta otan sen ilomielin vastaan jos saat sen nyt lähetettyä, kun tämäkin kommentti tuli perille. :o)

      Tosiaan, hassu sattuma ystäväsi kanssa. Maailma on niin pieni! :o) Mutta oikaisen hieman tuota juhlaa. Olimme silloin ystäväni Pian kanssa Pohjois-Karjalan prikaatin juhlissa, ei Karjalan prikaatin. Pohjois-Karjalan prikaati sijaitsee Joensuun lähellä Kontiorannassa, ja Karjalan prikaati Kouvolan lähellä Vekaranjärvellä. :o)

      Poista
  10. Kahdella arvalla mukana :)

    En enää muista miten blogisi löysin, mutta mielenkiinnolla luen juttujasi :)

    VastaaPoista
  11. Osallistun kolmella arvalla upeaan arvontaa, alunperin aloin seuraamaan blogiasi, koska meillä on hivenen samantyylinen maku sisustamisessa, itse pidän sellaisesta modernista romanttisesta tyylistä, olen myös upseerin tytär, joten, tämäkin puoli blogissasi viehättää ja meillä molemmilla taitaa olla samantyyppiset hiuksetkin :) hih, eikö tullut jo monta syytä :) Ystävänpäivä on joka päivä, eli mukavaa päivää tänäänkin! Voisiko päivitykset saada suoraan sähköpostiin, olin nimittäin kadottanut ihanan blogisi pitkäksi ajaksi!!

    VastaaPoista
  12. Mie osallistun mukaan kahdella arvalla! Oon ihastellu siun vaatteita ja asusteita muutamilla lastenvaatekutsuilla, joihin ollaan täällä Joensuussa joskus satuttu yhtäaikaa. Blogista kuulin yhteiseltä ystävältä. Teijän kodista löytyy meijän tyylisiä oivalluksia. Oli hieman harmi, että muutitte näistä maisemista, sillä olis ollu mukavaa tavata teekupposen äärellä. Terkuin, Jemina jeminat@yahoo.com

    VastaaPoista
  13. Kahdella mukana. Toivon että postaustahti tihenisi ;o)

    VastaaPoista
  14. Kahdella arvalla mukana! Muiden blogien kautta tänne joskus tieni löysin ja jäin mukaan lukemaan :)

    VastaaPoista
  15. Oi wau, mikä arvonta!! Kokeilemassa onnea kahdella arvalla ;)

    VastaaPoista
  16. Jee! Arvonta! :))) Silloin tällöin täällä norkoilen, itse minulle blogista vinkkasit joskus aikaa sitten ;)

    VastaaPoista
  17. Yhdellä mukana. En muista mitä kautta tulin, mutta vähän ennen teidän
    muuttoa. Sisustusjutut kiinnostaa.

    VastaaPoista
  18. Aivan ihana palkinto, kuten myös nuo tekemäsi muffinsitkin! En enää muista miten tänne blogiisi aikoinaan löysin, mutta sisältö on ihan tällaisenaan hyvä. Yhdellä arvalla mukana!
    Nimim. Pinkkis
    girlwithoutwings(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Ihan sattumalta osuin, mukaan siis yhdellä arvalla =).

    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  20. Mukana ihanassa arvonnassa ja kaksi arpaa :)
    Blogiisi tulin joskus toisen blogin kautta. Jatka vain samantyylisillä jutuilla ja kuvilla :)

    Iloista kevättä!

    VastaaPoista
  21. Ihana arvonta! Liityin myös lukijaksi, joten kahdella arvalla ollaan mukana. Sinun kommenttisi kautta tänne löysin ja innoissani seurailen itseänikin kiinnostavia sisustusjuttuja (ja Lexington-fiilistelyjä ;) tätä kautta!
    jonnamaista@luukku.com

    VastaaPoista
  22. Ihana arvonta, ehdottomasti mukana kahdella arvalla <3

    VastaaPoista
  23. Ihana arvonta, kiva kun vinkkasit tästä blogissani.
    Osallistun kahdella koettamaan onneani. :)

    Mukavat viikonloput!

    VastaaPoista
  24. Yhdellä arvalla mukana, blogisi on lukulistallani. Kirjoitat kivasti, kuvasi ovat hienoja ja sulla on hirmu kiva reipas asenne elämään, ihailen kaltaisiasi aikaansaavia ihmisiä, mut osaat myös rentoilla tilaisuuden tullen ja hyvä niin! Arvonta sattuu juuri syntymäpäiväkseni, joten toivotaan kerrankin arpaonnea ;-)

    VastaaPoista
  25. Kahdella arvalla mukana.

    Löysin blogisi sattumalta, ja mielenkiintoinen blogi on. :)

    VastaaPoista
  26. Törmäsin blogiisi juuri äsken Sisustusunelmia- blogin sivulistalla, joten yhdellä arvalla mukana. Nyt alan tutustumaan siihen tarkemmin! t. Mimppu

    VastaaPoista
  27. toisen blogin kautta löysin blogisi. Usein tulee katsottua boggaajien suosikkiblogeja. Yhdellä arvalla mukana. Josko vaikka onni sattuisi kerrankin kohdalleni :)

    VastaaPoista
  28. Kolmella arvalla mukana. Ja sinun blogisi oli ihan ihka ensimmäinen blogi, jota olen koskaan seurannut/lukenut! Pian kautta kuulin, että olit alkanut pitämään blogia. Mukava seurata kuulumisiasi, varsinkin nyt, kun olette muuttaneet. Toivottavasti arpaonni suosii... :)

    VastaaPoista
  29. Hei Laura, kuka on se vanha koulukaverini? Kyselee siis Pia ja osallistuu kahdella arvalla. Käyn täällä tosi usein lukemassa kuulumisia, kun ehditään liian harvoin soittelemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!

      Raija L. lukiosta. Sittemmin sukunimi on muuttunut avioliiton myötä.

      Poista
  30. Yhdellä arvalla mukana!
    Olen jo aika pitkään seurannut blogiasi. En muista mitä
    kautta sen löysin, mutta jäin heti koukkuun! Tapasi kertoa asioista ja ihanat kuvat ovat miellyttäneet kovasti. Sitä paitsi asun Pohjois-Karjalassa ja Kontioniemikin on tuttu paikka:)!

    Terkuin Liisapäivi

    VastaaPoista
  31. Hei Helene, Yhdellä arvalla mukana. :)
    Päädyin tänne blogiisi kutsusi kautta kun olit vieraillut blogissani.
    Kaunis blogi täällä sinulla myös.
    terveisiä täältä..

    VastaaPoista
  32. Ihana arvonta, kovasti tykkään lexintonista.
    Kahdella arvalla mukana! :)
    Löysin tänne kun olit kommentoinut yhden bloggaajan blogiin.

    nennuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Kolmella arvalla mukana. Aikoinaan sain tutulta linkin blogiisi, mutta en ole muistanut lisätä itseäni lukijaksi nytten suuri virhe on korjattu.

    Kaikki blogisi aiheet kiinostaa, ehkä sisustus jutuista voisi postauksia tulla nykyistä useammin.

    VastaaPoista
  34. Arvalla mukana.
    Blogiisi olen löytänyt jonkun toisen blogin kautta ja hyvin viihtynyt :) Mielelläni vierailen säännöllisesti kauniissa blogissasi.

    VastaaPoista
  35. Ihana arvonta, kahdella arvalla mukaan! Itsekin upseerin rouvana kaikki asiaan liittyvä kiinnostaa, kodin sisustuksen lisäksi :)

    VastaaPoista
  36. Kahdella arvalla olen mukana! kommentti ja liityin lukijaksi :) juurikin löysin blogisi toisen bloggaajan lukulistalta.

    Olen juuri pari vanhaa mukia myynyt ja tarkoituksena olisi hankkia juuri nuo beigen väriset Lexingtonin mukit, aivan ihanat! arpaonnea minulle!

    VastaaPoista
  37. Yhdellä arvalla mukana. Löysin blogisi SisustusUnelmien kautta. -Riitta.R-

    VastaaPoista
  38. Löysin blogisi toisen blogisivun kautta. Tykkään kovasti ja aion lukea jatkossakin.
    - Riitu

    VastaaPoista
  39. Yhdellä arvalla mukana.
    - Riitu (oli jäänyt pois)

    VastaaPoista
  40. Yhdellä arvalla mukaan. Mukit on ihanat. Olen itsekin kyseisen merkin fani ja punaisen ja sinisen mukin jo omistankin. Lisää tekee mieli ja beige onkin seuraavana ostoslistallani. En tiedä mitä kautta olen blogisi löytänyt, mutta suosikeistani löytyy linkki blogiisi. Iloista viikkoa Sinulle! T. MinttuK

    VastaaPoista
  41. Heissan! Liityin lukijaksi eli kahdella arvalla mukana. :)

    Päädyin tänne Jonnamaista-blogin kautta huomatessani, että työskentelet Country Whitessa. Olen muuttamassa pääkaupunkiseudulle, joten varmasti tulen käymään heti kun vaan ehdin, näyttää aivan unelmaliikkeeltä! :) Tosiaan olen täällä vasta ensimmäistä kertaa, mutta toivon saavani lukea ihania sisustusjuttuja, joissa vilahtaisi (yllätys yllätys) Lexingtonia ja RM:a, miksei muitakin minulle uusia merkkejä.

    VastaaPoista
  42. Yhdelle ollaan mukana. Ja sattumalta löysin erään blogin kommenttiboxin kautta. :)
    miiaijj@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Pompin mieluusti blogista toiseen etsien mielenkiintoista luettavaa, Johannan sisutusunelmista olen tänne varmaan ekaa kertaa saapunut ja jäänyt lukemaan kivoja juttuja.
    Olen arvonnassa mieluusti arvalla mukana; nuo Lexingtonin mukit olisivat täydelliset kesämökin terassilla kahvittelemiseen.
    teijapistelentoatelisanetpistefi

    VastaaPoista
  44. Hei,
    kahdella arvalla mukana, liityin samalla lukijaksi :) Eksyin tänne, kun etsiskelin tiettyjä maalausjuttuja !!

    VastaaPoista
  45. Hei, kahdella arvalla mukana ollaan, liityin juuri lukijaksi. Eksyin tänne, kun etsiskelin tiettyjä maalaukseen liittyviä juttuja :)

    VastaaPoista
  46. yhdellä arvalla

    löysin blogisi googlaamalla "arvotaan"

    tapsa

    tapahola@luukku.com

    VastaaPoista
  47. Heippa vaan! Jonkun toisen blogin kautta löysin sinun blogisi ja kiinni jäin, ihailen tyyliäsi ja makuasi kovasti!Kahdella arvalla mukana!:)

    VastaaPoista
  48. Löysin vasta hetki sitten toisen blogin kautta tänne.
    Jatkan tutustumista ilolla!
    Osallistun kivaan arvontaan yhdellä arvalla.
    Nimimerkki Neiti Kesäheinä

    VastaaPoista
  49. 3 mukana!!! Rouva :) on hyvä ja tullee poikkeemaan blogissani :) Siellä meneillään 2 arvontaa :)))

    VastaaPoista
  50. Kolmella arvalla mukana ihanassa arvonnassa! Jonkun toisen blogin kautta tupsahdin tänne juuri ja jäin heti lukijaksi. Omasta blogistanikin löytyy arvonta :)

    VastaaPoista
  51. Yhdellä arvalla ihanuuksien arvonnassa, Bikken pilttuusta tulin tänne.

    VastaaPoista
  52. Nämä Lexingtonin ihanuudet ovat kuin itse kesä! Kesämökin ja ulkoterassin kahvitteluhetkiin minäkin liittäisin nämä herkut. Olen siis arvonnassa yhdellä mukana.

    VastaaPoista
  53. Osallistun arvontaan kolmella arvalla olen lukenut ja seurannut blogia alusta asti. T: Sanna

    VastaaPoista
  54. Siis huh huh! Nyt vasta muistin tulla kyläilemaan ja onneksi ehdin vielä mukaan. Kahdella arvalla siis mukana lukijana. Noi on tosi kaunit ja sopivat kyllä erittäin hyvin meille ;) Seuraavaksi menenkin kurkkaamaan tuon sinun muffarivinkin. Kiitos kun jätit siitä vinkkiä blogiini :)

    VastaaPoista
  55. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla. Blogisi löysin toisen blogin kautta. T; Aloitteleva sisustaja

    VastaaPoista
  56. Osallistun houkuttelevan palkinnon arvontaan yhdellä mahdollisuudella. MInäkin tulin tänne Bikken pilttuusta, ensimmäistä kertaa siis käymässä, mutta täytyy laittaa osoite muistiin, jotta voi jatkossakin kyläillä.

    VastaaPoista
  57. Osallistun yhdellä arvalla. Päädyin blogiin toisen blogin kautta ja kiinnostuin välittömästi, kun oon upseerin rouva itsekin :) Kauniita sisustusjuttuja myös!

    t.Anni

    VastaaPoista
  58. Voi ei, en ehtinyt arvontaan... Jään kuitenkin seurailemaan blogiasi. Tervetuloa vastavierailulle! ripaustunnelmaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  59. Minäkin myöhästyin. Löysin blogiisi toisen blogin kautta äskettäin. Jäin koukkuun tyyliisi :)

    VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥