15. heinäkuuta 2014

Työpöydällä


Koska olohuoneen pöydälle tulivat ne ihanalta tuoksuvat pionit niin nämä kestävämmät versiot siirtyivät korissaan työpöydälle. Tykkään näistä kyllä tässäkin tosi paljon. Niin se vain vaihtelu virkistää. :o)
Tämä meidän työpöytä on vielä hetkisen olohuoneessa kunnes pojat muuttavat taas yhteiseen huoneeseen ja työ-/vierashuone on taas käytettävissä.


Boknäsin kirjatuet ovat olleet minulla jo vuosia ja vihdoin nyt tuntuu siltä, että ne ovat saaneet ympärilleen sopivan sisustuksen, hih.


Samaan aikaan minun työpöydälläni sen kesämökin sisustussuunnitelman kanssa on ollut meidän poikien huoneen kalustesuunnitelma. Olen soutanut ja huovannut nimenomaan poikien huonejärjestelyjen kanssa koko ajan. Aluksi oli tarkoitus, että pojat ovat samassa huoneessa ja meillä on erillinen työhuone, mutta sitten siitä tulikin Topiaksen huone ja siinä vaiheessa työpöytä siirtyi olohuoneeseen. 

Koko kodin kokonaisuuden ja toiminnallisuuden kannalta on kuitenkin parempi, että meillä on erillinen työ-/vierashuone, eli pojat olisivatkin yhteisessä huoneessa. Tämän suunnittelu on aiheuttanut päänvaivaa oikein kunnolla, koska seinät ovat niin usein olleet suunnitelmieni tiellä :oD, joten päädyin pohtimaan pojille kerrossänky vaihtoehtoa, vaikka sitä jostain syystä hieman vierastankin...liian ysäriä kenties?! :oD Onneksi kuitenkin törmäsin Iskun valikoimissa olevaan Meri-sarjan kerrossänkyyn, ja olen oikeastaan jopa aika innoissani tästä, koska ainakin minun mielestäni tämä on kerrossängyksi aika kaunis, vai mitä? Ja vieläpä aivan meidän tyyliin sopivakin. :o)

(kuva: iskukoti.fi)

Poikien kalustesuunnitelma alkaa olla siis aika hyvällä mallilla ja pikkuhiljaa voi siirtyä suunnittelemaan pieniä ihania yksityiskohtia. :o) Tähän palataan varmasti vielä myöhemmin.


Helene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥