1. heinäkuuta 2014

Tunnelmallista kesäiltaa

Täällä on ollut tänään tosi kolea ja hämärä päivä, eikä ilta vesisateineen tee poikkeusta. Joten kun tulin töistä kotiin niin ensitöikseni sytytin kynttilän, ja oi miten ihana tunnelma siitä tulikaan. :o)


Tähtiä on kertynyt kotiin jo oikein kivasti. Tämän Lexingtonin metallitähden toin kotiin jo ensimmäiseltä tämän kevään Country Whiten reissulta maaliskuussa. Nyt se on väliaikaiseksi ripustettuna vitriinin oveen, ennen kuin meidän seinäpinnat on saatu viimeisteltyä, ja tähti löytää lopullisen paikkansa sen jälkeen.


Samalla kun ostin sen merihenkisen kaitaliinan Tomaksen synttäreille, ostin tämän tähtisen kaitaliinan, ja tykkään tästä tosi kovasti. 


Tällaisena pimeänä ja sateisena iltana on ihana vain kääriytyä peiton alle pehmeiden tyynyjen sekaan. :o)Tunnelmallista kesäiltaa siis kaikille!


Helene

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, täälläkin on sytytelty usien kynttilöitä kesällä, kun on ollut niin kylmää ja sateista!
  Tähdet ovat ihania, niitä ei voi koskaan olla liikaa;)
  Mukavaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Sari. Tykkään poltella kynttilöitä ihan läpi vuoden, tosin kesällä tulee polteltua vähän vähemmän, mutta nyt näiden säiden takia kynttilöitä kuluu tavallista enemmän, eli en valita. ;o) Kiva kuulla, että sieltäkin löytyy tähtifani, hih. Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle! :o)

   Poista
 2. Kynttilöitä voi hyvin sytytellä vaikka onkin kesä :) kauniita kuvia ja kiva uusi nimi blogillasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Marjo! Juu, minunkin mielestä myös kynttilät kuuluvat kesään, tosin täällä päin monet ihmiset tuntuvat ajattelevan, että kynttilöitä EI VOI polttaa kesällä, että niitähän poltetaan VAIN jouluna....ihmeellistä! :oD

   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥