16. syyskuuta 2013

Herkuttelua sisustamisen lomassa

Loppuviikolla leivoin useampana päivänä. Aluksi siitä syystä, että halusin kotoisan olon viimeistään siitä kun leipoo jotain ihanaa ensimmäistä kertaa uudessa keittiössä. Sittemmin siitä syystä, että saimme lauantaina kahvivieraita, joita emme olletkaan nähneet pitkiin pikiin aikoihin.


Leivoin banaani-suklaa minimuffinsseja tällä ohjeella. Näiden muffinssien ohje toimii paremmin isommissa muffinsseissa, jolloin niistä tulee mehevämpiä, mutta tokihan nämäkin olivat tosi hyviä. :o)))


On ihanaa kun tulee syksy ja hämärää. Nyt voi keskittyä kynttilöiden polttamiseen ja meillä onkin kynttilät palaneet siitä lähtien joka päivä kun sain alakerrassa tavarat paikoilleen. :o)



Helene

8 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin! Tosi hienolta ja viihtyisältä kodilta näyttää. Minäkin olen jo alkanut polttamaan kynttilöitä iltaisin pihalla. Siitä tulee niin ihana olo. :) Hyvää syksyä sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥
      Meillä olisi vielä hankinta listalla uuteen kotiin ne lyhdyt sinne pihalle, että sielläkin voisi polttaa kynttilöitä! :oD Mutta siihen asti nautitaan kynttilänvalosta sisällä. :o)

      Ihanaa syksyä myös sinulle Napsu58! :o)

      Poista
  2. Samaa mieltä, ihanaa kun saa poltella kynttilöitä. Syksyssä on siis jotain kivaakin :). Ei sen puoleen olen kyllä syksy ihminen, kun olen syksyllä syntynytkin. Ihanat leivokset, namm. Mukavaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, syksyssä alkaa olla oikeasti myös kivoja asioita! :o) Itse en ollut vielä jokin aika sitten yhtään syksy ihminen, mutta viime aikoina syksykin on alkanut tuntumaan kivalta...varsinkin kun tietää, että jouluhössötys alkaa kohta. :oD

      Ihanaa syksyn jatkoa myös teidän Villaan! ♥

      Poista
  3. Tulee oikke vesi kielel ku näkee kuvii noist ♥♥♥ PS. Mul on sul mun blogis pieni yllätys, käy kurkkaamas ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva, että tykkäät! ♥

      Kiitos, kivaa, yllätyksiä! Täytyypä käydä kurkkimassa. :o)

      Poista
  4. Tupsahdin jostain blogiisi ja ihastuin;) Tietty jäin lukijaksi! Pitänee mennä tuoksuttelemaan noita Pentikin saippuoita seuraavalla kerralla. Ja ihana tuo muffinsitarjotin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anne-Mari ja tervetuloa lukijaksi! Itsekin yllätyin positiivisesti noista saippua- ja voidetuoksuista ja eivät ole pahan hintaisiakaan. :o) Olen aika heikkona tuon tyyppisiin juttuihin kun tuo tarjotin, kyllä kysyi itsehillintää aina välillä töissä ollessa, mutta tuo oli pakko ostaa matkaan mukaan ennen kuin muutettiin! :oD

      Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥