17. syyskuuta 2012

Viikon takaisia tunnelmia ja pieni sneek peek meidän olohuoneeseen

Viikko sitten meillä kävi vieraita mm. äiti, ja he toivat tullessaan ihanan kukkakimpun. Edelliseen postaukseen viitaten, minusta kukat ovat parhainta tuomista mitä kukaan voi tullessaan tuoda!! Ihaninta on saada kukkia, koska ne tuovat sisustukseen "sitä jotain"....piste I:n päälle. Lisäksi (kuten olen jo aikaisemminkin kertonut) tykkään siitä, että kotona on aina tuoreita kukkia.


Äitini tuntee minut ja makuni aika hyvin, joten tämä kimppu oli juuri sellainen mistä pidän.
Valkeat ruusut....aah, johon on lisätty marjaoksia ja jonkin sortin havuja. Viisaammat voivat sitten sivistää minua, että mitä ne oikeasti mahtavat olla nimeltään! :oD Marjat ja havut tuovat kimppuun kivasti ja sopivasti syksyn tunnelmaa.

Just love it! <3


Laitoin kimpun Pentikin lasiseen sydänruukkuun. Pöydällä on lisäksi Pentikin Satakieli-maljakko kynttiläroikottimella ja kirkkaat Mariskoolit, iso ja pieni.


Lampunvarjostin, harmaa tyynynpäällinen ja pöytä tabletti ovat myöskin Pentikiltä.


Tällä kertaa saitte vain pienen silmäyksen meidän olohuoneeseen, koska se ei täysin ole vielä kuvattavassa kunnossa (edes näin väliaikaisestikkaan :oD). Pienen pieni taantuma sisustamisessa on iskenyt kovan alkurynnistyksen jälkeen. Yritän kuitenkin ryhdistäytyä! :o)

Psst. Katossa roikkuu se meidän tupaantuliaislahja mieheni vanhemmilta! <3

Viikon takaiset vieraat toivat tullessaan Tomakselle vielä Afrikan tähti- pelin, ja sitä onkin viikon verran tässä kovasti pelailtu. Se on tällä hetkellä suosikkipeli nro. 1, kiitos vielä kerran!!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille,
itselläni se alkoi vapaapäivällä, jonka vietin kampaajalla ja kynsihuollossa, ihanuuttaa!! <3


Helene

11 kommenttia:

  1. Kauniille näyttää. Meillä palaa iltaisin samanlainen Pentikin tuikku. Mukavaa viikonloppua! Meillä on näemmä saman alan miehiä puolisoina...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tuo Pentikin Satakieli-sarja on kyllä yksi suosikeistani kautta aikain. Harmi vain, että ne sesonki mallistot ovat saatavilla aina vain niin lyhyen aikaa.

      Voi miten kiva on saada lukijakseni myös toinen "kohtalo-toveri"! :oD

      Mukavaa viikonloppua myös teille!

      Poista
  2. Löysin sun blogin Evelinan blogin kautta ja todella kivalta vaikuttaa!
    Aivan upea koti teillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, voi kiitos! :o) Kunhan tässä sisustamisessa taas pääsee vauhtiin niin saan otettua teille myös hieman kokonaisvaltaisempia kuvia.

      Kiva kuulla, että pidät blogistani. <3 Tervetuloa seuraamaan! :o)

      Poista
  3. Uusi lukija ilmoittautuu! Kauniin blogin löysin. Lähinnä kiinnitti tuo huomioni, että meillä on saman vuotiset pojat :) Onnea uuteen kotiin, sekä työpaikkaan myös :)

    VastaaPoista
  4. Olet taas kadonnut... odotan niin uusia kuvia ja tarinoita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minä täällä olen, tässä on nyt vain ollut kaikenlaista niin bloggaaminen on ajan puutteessa kärsinyt. Monet postausideat kyllä muhii päässä kokoajan....odottaen toteutusta, mutta kyllä ne sieltä piakkoin tulevat! Ole kärsivällinen <3

      Poista
  5. Voi kiitos kiitos kiitos! :o) Ja on niin mukava saada uusia lukijoita, tervetuloa mukaan!

    Teilläkin on pojilla siis hieman isompi ikäero. Minun mielestä tämä viiden vuoden väli lapsien tulolle on kyllä niin loistava, on sitten vain yksi lapsi kerrallaan vaipoissa, rattaissa, puettavana ja syötettävänä! :o))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, mä nyt sählään täällä ihan kunnolla. Tämä vastaus oli tarkoitettu siis Teijalle! :o)

      Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥